Komuniteti I Lojërave Për Të Rritur

Luaj online me njerëz të këqinj


Lojë Seksi Kros Platforme

Po ju ofrojmë lojë me çdo pajisje që mund të zotëroni.


Lojë E Lirë.

Pa klikbait, vetëm lojë porno falas.

Lojra Të Bazuara Në Tekst Në Internet

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Lojrat Me Tekst Gej Po Vijnë Tek Ju Me Një Stil Tjetër Lojrash Të Të Rriturve.

Vë bast se jo të gjithë njerëzit që kanë përfunduar në faqen tonë kanë dëgjuar për lojra me bazë teksti. Por zotërinjtë e vjetër sigurisht i mbajnë mend kohët kur lojrat kompjuterike po vinin pa grafikë të bukura. Në fakt, nuk kishin aspak grafikë, përveç përveç pixelatit të kupolës që duhej të ngjanin me disa karaktere. I gjithë veprimi ishte në kreun e lojtarit, vendosur atje nëpërmjet teksteve të shkruara mirë duke përshkruar skenat, personazhet dhe të gjithë veprimin.

Edhe pse përparimi i teknologjisë na solli lojra me grafikë të pabesueshme, ndonjëherë gjërat e vjetra janë po aq të mira. Dhe ky është rasti për lojra me tekst. Me Lojra Teksti Gej do të kesh një përvojë që nuk mund të krahasohet me asnjë lloj tjetër lojrash atje jashtë. Është diçka që e kombinon erotikën me lojëra të rriturish në një mënyrë kaq interesante. Në këto lojra, do të luash si personazhi kryesor dhe do të përjetosh një histori nga këndvështrimi i tij. Çdo gjë do të duket si një novelë grafike, por do të jesh në gjendje të ndërveprosh me historinë, ashtu si do të kesh fuqi vendimtare., Ju do të jeni në gjendje të zgjidhni kë të palloni dhe si të zhvilloni karakterin tuaj, dhe bazuar në vendimet tuaja, historia do të shpaloset ndryshe. Këto lojra po vijnë me mundësi të shumta fundi dhe duken ndryshe për të gjithë. Nëse nuk i ke përjetuar kurrë këto lojra, je brenda për diçka që do të të çmendë. Dhe nëse ke luajtur lojëra të tilla më parë, mund të të sigurojmë që nuk ke luajtur ndonjë gjë të tillë në këtë koleksion.

Lojrat E Testit Të Homove Mund Të Përmbushin Fantazitë E Tua Më Të Thella

Koleksioni i vendit tonë ka fuqinë të kënaqë aq fantazi të forta sa mund të kesh ti. Dhe fantazitë do të ndjehen shumë më reale kur ata janë me përvojë në vendin tonë. Kjo sepse lojrat që i kemi këtu nuk janë vetëm për seksin dhe skenarin në të cilin ndodh gjithçka. Ata janë gjithashtu për të gjitha emocionet që do të jetoje nëse fantazia që po ndodh në lojë do të të ndodhte ty në jetën reale.

Ne kemi aq shumë lojëra të bazuara në tekste në vendin tonë, duke eksploruar të gjitha kinkset kryesore dhe fantazitë për të cilat lojtarët homoseksualë duan. Por ne gjithashtu kemi lojëra seksuale për biseksualet dhe bikuriot. Dhe ka edhe lojra homoseksuale në vendin tonë që janë gëzuar nga zonjat që pëlqejnë aksionin djalë-djalë.

Një nga më të famshmit në koleksionin tonë është tabu e familjes. Ne kemi kaq shumë histori seksuale familjare në këtë koleksion që mund të kënaqen si nga perspektiva e babait, ashtu edhe nga djali apo vëllai. Dhe pastaj ne gjithashtu vijmë me disa histori të babait të sheqerit, në të cilat ju mund të luani si një tuink që shkon nëpër qytet duke kërkuar sponsorë për mënyrën e tyre të jetesës.

Por ne gjithashtu kemi disa lojëra që vijnë me histori më të çmendura, të mbushura me gjëra të mbinatyrshme. Kemi ardhur me histori seksi të vampirëve homoseksualë, me disa histori seksi përbindëshash dhe pastaj bëjmë disa lojëra seksi fantastike. Ne kemi shumë më tepër, dhe ju keni mundësinë për të zbuluar ata të gjithë sonte.

Luaj Lojëra Teksti Në Linjë Pa Pagesë

Vendi në të cilin mund të luash gjithë këto lojëra është i shkëlqyer për lojtarin e të rriturve të sotëm. Çdo lojë e vendit tonë po vjen në HTML5. Mund t'i luash në kompjuter dhe celular, dhe çdo gjë shkon direkt në shfletuesin tënd. Nuk duhet shkarkim apo këst dhe koha e ngarkimit është pothuajse e menjëhershme. Gjithashtu vijmë me komente në vendin tonë, që ju të mund të kontaktoni me lojtarë të tjerë. Por gjëja më e mirë për vendin tonë është se e gjithë përmbajtja që kemi në koleksionin tonë vjen falas. Nuk ka asnjë mur që qëndron mes teje dhe gjithë këtyre lojrave., Dhe nuk ka kufizime. Ju mund të luani të gjitha lojrat pa regjistruar dhe madje edhe seksioni i komenteve është i hapur për vizitorët. Pra, shijoji të gjitha fantazitë e tua gej në lojra që do kombinojnë detajet e eroticës me ndërveprimin e lojrave seksuale.

Luaj Falas Tani